Om


SoulHealing

Min nysgerrighed

– og søgen for at finde broer mellem det indre og ydre, krop og sind, meditative og kreative verdener, har taget mig på mange eventyr og lange rejser gennem tiden, hvor jeg har fordybet mig i Meditation, Healing, Shamanisme, Tribal Art & Living, LandArt, Installationskunst & Genbrugskunst. 

For at blive et med alle mine værdier og drage det hele sammen i en livstil,så jeg ikke blot fordybede mig, men også levede hvert åndedrag i overensstemmelse med det jeg oplevede på det indre plan, det måtte også manifestere sig på det ydre, så der blev bro og overensstemmelse. Det blev til et fantastisk experiment, hvor jeg boede Off Grid 8 år i Spanien. 

For at blive et med alle mine værdier og drage det hele sammen til mere end en livsstil, boede jeg Off Grid  8 år i Spanien. Det blev til et fantastisk experiment, hvor jeg ikke blot fordybede mig, men også levede hvert et åndedrag efter mit hjertes vej, det manifesterede sig ved at der blev bro og overensstemmelse mellem den indre og ydre verden.

Uddannet som Healingsterapeut ved læremester Amaranta i Amaranta Metoden, som er baseret på shamanisme,multidimensionel healing, holistisk tilgang og udvikling. 

Mindfulness instruktør, EFT behandler, med overbygning for særlige behov.Access Consciousness og Access Bars behandler. Intensivt arbejde med åndedræts bevidsthed og transformation af fastlåste mønstre.